Työtodistusmalli

Jokainen työantaja tarvitsee työtodistusmallin arkistoihinsa. Kun työntekijä päättää irtisanoutua tai hänet joudutaan irtisanomaan, joudut sen kaivamaan esille ja ryhtymään täyttöpuuhiin.

Työtodistus

Työtodistus annetaan työntekijälle kun työsuhde päättyy. Joskus siitä voi antaa myös väliaikaisen version kesken työsuhteen, jos työnantaja siihen suostuu ja työntekijä sellaista tarvitsee. Todistus täytyy kuitenkin antaa vain silloin kun työsuhde päättyy ja työntekijä sitä pyytää. Silloin se on lakisääteistä. Lisäksi todistus pitää pystyä antamaan jälkikäteen, jos työntekijä sitä tarvitsee.

Työtodistusmalli

Työtodistuksesta on olemassa periaatteessa kahdenlaisia versioita. Puhutaan suppeasta ja laajemmasta työtodistuksesta. Todistuksen sisällöstä määrää pitkälti laki eli sen kanssa ei voi pelata juurikaan. Kuitenkin laajempi versio antaa hieman enemmän pelivaraa työnantajalle ilmaista, mitä mieltä hän on työntekijän työsuorituksesta sekä taidoista. Käytännössä se sisältää kolme ylimääräistä kohtaa, jos verrataan sitä suppeaan työtodistukseen. Siitä löytyy lyhyt kuvaus siitä miksi työntekijän työsuhde on päättynyt sekä työnantajan arvio työntekijän työtaidoista sekä käyttäytymisestä työsuhteen aikana.

Lataa työtodistus malli

Tarjoamme sivuillamme ladattavaksi kaikenlaisia malleja työtodistuksesta. Kaikkien lataaminen on ilmaista. Saat todistuksen pdf muodossa ja voit täyttää sen koneellasi välittömästi. Täytön jälkeen se kannattaa tulostaa allekirjoittamista varten. Voit myös täyttää koko todistuksen käsin kirjoittamalla, jos niin haluat.

Voit ladata valmiin työtodistus mallin täältä.

Löydät ylläolevasta linkistä kaikki erilaiset työtodistusvaihtoehdot. Jos mielessäsi on jotain mitä haluat kysyä tai uskot sen puuttuvan sivuiltamme, voit aina pyytää sitä kysymällä.

Leave A Response